Jätehuolto kotitalouksille

Tarjoamme jätehuoltoa kotitalouksille Kokkolassa, Kälviällä, Kruunupyyssä, Lohtajalla ja Pietarsaaressa. Palvelujamme ovat kotitalousjätteen kuljetus eli roska-astian tyhjennys, likakaivojen tyhjennys ja vaihtolavojen vuokraus. Kotitalouksien jätekuljetusta varten saatavilla on erikokoisia jäteastioita (140 l, 240 l, 360 l, 600 l ja 1100 l). Ekorosk Oy:n määräämä tyhjennysväli kotitalouksille on 2 viikkoa, pidempiä tyhjennysvälejä täytyy anoa Pohjanmaan jätelautakunnalta. Kotitalouksien asukkaiden vastuulla on lajitella biojäte kuten ruoantähteet mustaan roskapussiin ja energiajäte kuten elintarvikepakkaukset vaaleaan roskapussiin, jonka jälkeen jätteet pudotetaan ulkona olevaan jäteastiaan. Jätehuoltoyhtiö vastaa jätekuljetuksesta Pietarsaareen Ekorosk Oy:lle.

Likakaivon tyhjennys

Likakaivojen tyhjennyksen kotitalouksille voi tilata itse tai sopia tyhjennyksen haluamalleen kuukaudelle tai kuukausille. Ekorosk Oy:n määräys on, että kaivo tyhjennetään vähintään kerran vuodessa. Veli-Matti Jylhä Oy laskuttaa tyhjennyksen osuuden itse ja Ekorosk Oy laskuttaa käsittelymaksut.

Vaihtolavojen vuokraus

Vaihtolavoja meiltä voi kysellä erilaisiin remonttitarpeisiin tai naapurin kanssa vaikka yhteiseksi ratkaisuksi puutarhajätteille. Autamme mielellämme, ota yhteyttä ja kysy lisää. Myös suuren suosion saanut keräyspaperiastiamme on tarjolla asiakkaillemme.